Десерти

Тірамісу з рисових хлібців

Оригінальний рецепт приготування тірамісу з рисових хлібців. Це не просто смачний десерт з рисових хлібців, це той універсальний десерт, який можна приготувати в лічені хвилини як перед приходом гостей, так і для можливості побалувати домочадців смачненькими ласощами.

Інгредієнти:
  • Рисові хлібці ТМ «Жменька» – 8 шт.
  • Малина – 100 г
  • Листя м’яти – 16 листочків
  • Білий і чорний шоколад по 500 г
 
Для крему Тірамісу:
  • 200 г вершків
  • Цукор за смаком
  • 250 г вершкового сиру Маскарпоне

Як приготувати тірамісу з рисових хлібців

1. Крем Тірамісу: вершки збиваємо з цукром, сир розминаємо і додаємо у вершки. Розплавляємо в мікрохвильовці (2 хвилини) чорний шоколад і вмішуємо в крем.

2. На рисові хлібці ТМ «Жменька» рівномірно розподіляємо крем Тірамісу.

3. Прикрашаємо тертим білим шоколадом, малиною, листочком м’яти.

Смачного!