Оригінальний рецепт приготування тірамісу з рисових хлібців. Це не просто смачний десерт з рисових хлібців, це той універсальний десерт, який можна приготувати в лічені хвилини як перед приходом гостей, так і для можливості побалувати домочадців смачненькими ласощами.
Інгредієнти: |
Для крему Тірамісу:
|
Як приготувати тірамісу з рисових хлібців
1. Крем Тірамісу: вершки збиваємо з цукром, сир розминаємо і додаємо у вершки. Розплавляємо в мікрохвильовці (2 хвилини) чорний шоколад і вмішуємо в крем.
2. На рисові хлібці ТМ «Жменька» рівномірно розподіляємо крем Тірамісу.
3. Прикрашаємо тертим білим шоколадом, малиною, листочком м’яти.
Смачного!