Теплий салат з кус-кусом та запеченими овочами – це чудовий варіант для повноцінного обіду, адже він чудово втамовує голод, насичує організм користю, дарує нам сили і енергію, і найголовніше – після такого обіду у Вас не буде відчуття важкості в животі! Запозичений з ізраїльської кухні, теплий салат з кус-кусом стане одним з Ваших найулюбленіших сімейних страв!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати теплий салат з кус-кусом
1. Нарізаємо всі овочі і викладаємо їх на деко, покрите папером для запікання. Змішуємо оливкову олію з перцем, подрібненим часником і сіллю. Додаємо масло зі спеціями до овочів і перемішуємо їх так, щоб вони всі були змащені. Додаємо зверху кілька гілочок чебрецю і запікаємо овочі в розігрітій до 200 С духовці 20 хвилин.
Порада! Для того, щоб всі овочі добре прожарилися, їх краще випікати на самому верху духовки в режимі «гриль»
2. Сухий кус-кус заливаємо окропом з розрахунку 1:1 і даємо йому настоятися 5 хвилин.
3. Підсмажуємо на сухій сковороді кедрові горішки до золотистого кольору.
4. Кус-кус розпушуємо виделкою, додаємо до нього цибулю, запечені овочі, підсмажені кедрові горішки і базилік. Перед подачею до столу злегка поливаємо оливковою олією.
Смачного!