Великодню трапезу за традицією прийнято починати, скуштувавши шматочок освяченого кулича або сирної паски. Представляємо вашій увазі смачну сирну паску без яєць! Не переживайте – цей рецепт сирної паски без яєць вас не підведе!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати сирну паску без яєць з манкою і родзинками
1. Протріть сир через сито два рази або подрібніть в блендері. У сметану додайте манку і добре перемішайте. Збийте отриману суміш з вершковим маслом.
Порада! Якщо у вас під рукою немає сита або блендера, то для приготування сирної паски сир можна просто прокрутити через м’ясорубку.
2. Поставте суміш на слабкий вогонь і доведіть до кипіння. Змішайте сметану з сиром, додайте ванілін і родзинки.
Порада! Також ви можете додати в сирну паску без яєць нарізаний кубиками мармелад, горіхи, курагу безпосередньо в сирну суміш
3. Форму для паски або сито вистеліть марлею і викладіть в неї сирну масу.
Порада! Для приготування сирної паски з родзинками не обов’язково використовувати спеціальну форму у вигляді зрізаної піраміди. Підійде і друшляк, і різні формочки для випічки.
4. Поставте під гніт на холод на 10-12 годин. Перед подачею на стіл сирну паску прикрасьте родзинками.
Смачного!