Закуски

Яєчня на рисовому хлібці

Прекрасна ідея для романтичного сніданку – яєчня на рисовому хлібці. Приготувати цей сніданок у формі серця не складе труднощів, а відчуття легкості і романтичного настрою у ваших близьких буде протягом цілого дня.

Інгредієнти:
  • Хлібці рисові Мультизлакові – 2 шт
  • Яйця – 2 шт
  • Листя салату иабо пекінської капусти
  • М’який сир
  • Спеції за смаком

Як приготувати яєчню на рисовому хлібці

1. На розігріту сковороду додайте вершкове масло. Акуратно, намагаючись не пошкодити цілісність жовтків, розбиваємо яйця і випускаємо їх на сковороду. Солимо й перчимо за смаком.

2.  Як тільки білок прийме молочно-білий колір (3-4 хвилини) прибираємо яєчню зі сковороди.

3. Для надання глазуньї форми серця можна спочатку забивати яйця у форму у вигляді серця, яку потрібно буде розмістити на сковороді. Якщо такої форми у вас немає, ви можете самостійно вирізати ножем серце з яєчні – це не складає особливих труднощів.

4. На хрусткі рисові хлібці Мультизлакові ТМ “Жменька” викладаємо лист салату, скибочку м’якого сиру і яєчню у формі серця. Ситний і красивий сніданок-бутерброд готовий. Таким легким сніданком ви можете порадувати свою кохану людину 14 лютого.

Смачного!