Перші страви

Рисовий літній суп з лимоном

Лимонно-рисовый летний суп

Від літньої спеки дуже часто пропадає апетит, і про те, щоб ситно поїсти, не може бути й мови! Багатьом знайома така ситуація, але ж морити себе голодом не вихід. Найкраще в літню спеку перейти на легке, літнє меню ….

Інгредієнти:
  • Курячий бульйон – 1 л
  • Рис Відбірний ТМ «Жменька» – 2 ст.л.
  • Лимонний сік – 3 ст.л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Зелень кропу і петрушки – 1 пучок
  • Сіль і перець – за смаком

Як приготувати рисовий літній суп з лимоном

1. Бульйон доводимо до кипіння. Рис Відбірний ТМ «Жменька» промиваємо і засипаємо в бульйон. Варимо на повільному вогні до готовності, як зазначено на упаковці.

2. Яйця збиваємо з сіллю, поступово додаючи лимонний сік.

3. Коли рис вже готовий, поступово вводимо яєчну суміш у суп, безперервно помішуючи. Додаємо сіль, перець й частину подрібненої зелені. Доводимо суп до кипіння і відразу ж вимикаємо вогонь. Даємо настоятися 10 хвилин. Перед подачею до столу додаємо в суп решту зелені.

Смачного!