Від літньої спеки дуже часто пропадає апетит, і про те, щоб ситно поїсти, не може бути й мови! Багатьом знайома така ситуація, але ж морити себе голодом не вихід. Найкраще в літню спеку перейти на легке, літнє меню ….
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рисовий літній суп з лимоном
1. Бульйон доводимо до кипіння. Рис Відбірний ТМ «Жменька» промиваємо і засипаємо в бульйон. Варимо на повільному вогні до готовності, як зазначено на упаковці.
2. Яйця збиваємо з сіллю, поступово додаючи лимонний сік.
3. Коли рис вже готовий, поступово вводимо яєчну суміш у суп, безперервно помішуючи. Додаємо сіль, перець й частину подрібненої зелені. Доводимо суп до кипіння і відразу ж вимикаємо вогонь. Даємо настоятися 10 хвилин. Перед подачею до столу додаємо в суп решту зелені.
Смачного!