Другі страви

Курка каррі з рисом

Курка каррі з рисом – простий рецепт смачної вечері, на приготування якої знадобиться не більше 20 хвилин, а інгредієнти легко знайти під рукою.

Інгредієнти:
На 2 порції:
  • Куряче філе – 2 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Каррі – 3 ч.л.
  • Томатна паста – 1 ст.л.
  • Рис Жасмін ТМ «Жменька» – 1 склянка
  • Рослинна олія – 2 ст.л.

Як приготувати курку каррі з рисом

1. Рис Жасмін ТМ «Жменька» відварюємо до готовності, як вказано на упаковці.

2. Цибулину очищаємо і дрібно нарізаємо, обсмажуємо на олії до золотистості, потім зменшуємо вогонь до середнього. Часник також очищаємо і подрібнюємо, додаємо до цибулі.

3. Порошок каррі змішуємо з томатною пастою до однорідності і додаємо в сковороду до цибулі з часником. Перемішуємо і обсмажуємо хвилину-дві.

4. Куряче філе промиваємо під проточною водою, обсушуємо від зайвої вологи і нарізаємо невеликими шматочками. Відправляємо їх в сковороду, перемішуємо весь вміст і тушкуємо на середньому вогні близько 15 хвилин, при необхідності додавши кілька столових ложок води.

5. На тарілки викладаємо відварений рис на одну половину, курку – на іншу. Подаємо до столу.

Смачного!