Лосось і нешліфований рис, помідори черрі і китайська капуста перетворюють банальні котлети на витвір мистецтва в японському стилі.
Кількість порцій: 4
Час приготування: менше 30 хвилин
Інгредієнти: |
Для васабі майонезу:
|
Як приготувати котлети з лосося в японському стилі
1. У великій мисці змішуємо нешліфований рис ТМ “Жменька”, лосось, панірувальні сухарі, цибулю, яйце, імбир, соєвий соус, коріандр і перець чилі. Добре перемішуємо. З отриманої маси формуємо 8 однакових за розміром котлет. Накриваємо і залишаємо в прохолодному місці на 20 хвилин.
2. Нагріваємо олію у великій сковороді. Обсмажуємо котлети 3-4 хв з кожної сторони, до золотистого кольору. Потім перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб він увібрав в себе надлишки жиру.
3. Ставимо чисту сковороду на середній вогонь і вливаємо в неї олію, що залишилася. Тушкуємо на слабкому вогні, безперервно помішуючи, капусту та помідори черрі 1-2 хвилини.
4. Подаємо котлети з васабі майонезом (змішаємо 1/3 склянки майонезу з 1 яйцем і 1-2 чайними ложками васабі) і овочами.
Смачного!