Нутелла – улюблені ласощі всієї родини. Зроблена своїми руками – це 100% гарантії відсутності різноманітних барвників та консервантів. А зробити Нутеллу в домашніх умовах дуже легко і швидко …
Інгредієнти: |
|
Як приготувати Нутеллу
1. Яйця гарненько розтираємо з цукром, додаємо жорнове цілозерне борошно ТМ «Жменька», какао, вершкове масло і ванілін. Всю суміш перемішуємо.
2. У суміш поступово, невеликими порціями, додаємо молоко і знову ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
3. «Нутеллу» ставимо на маленький вогонь і варимо, постійно помішуючи, до загустіння.
4. Додаємо подрібнені в блендері горіхи і перемішуємо.
Смачного!