Десерти

Як приготувати Нутеллу

Нутелла – улюблені ласощі всієї родини. Зроблена своїми руками – це 100% гарантії відсутності різноманітних барвників та консервантів. А зробити Нутеллу в домашніх умовах дуже легко і швидко …

Інгредієнти:
  • Борошно жорнове цілозерне Пшеничне Органічне ТМ “Жменька” – 4 ст.л.
  • Курячі яйця – 2 шт.
  • Цукор – 3 склянки
  • Какао – 2 ст.л.
  • Ванілін – щіпка
  • Фундук – 1 склянка
  • Вершкове масло – 1 ч.л.
  • Молоко – 2 склянки

Як приготувати Нутеллу

1. Яйця гарненько розтираємо з цукром, додаємо жорнове цілозерне борошно ТМ «Жменька», какао, вершкове масло і ванілін. Всю суміш перемішуємо.

2. У суміш поступово, невеликими порціями, додаємо молоко і знову ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.

3. «Нутеллу» ставимо на маленький вогонь і варимо, постійно помішуючи, до загустіння.

4. Додаємо подрібнені в блендері горіхи і перемішуємо.

Смачного!