Закуски

Рисові хлібці з рукколою і авокадо

Низькокалорійні рисові хлібці з рукколою і авокадо урізноманітнять ваш звичний раціон і додадуть користі і поживності вашому сніданку. До того ж цей незвичайний бутерброд можна приготувати у лічені хвилини.

Інгредієнти:
  • Хлібці рисові ТМ “Жменька” – 2 шт
  • Авокадо – 1-2 шт
  • Пучок рукколи
  • Томатний соус

Як приготувати рисові хлібці з рукколою і авокадо

1. Авокадо очищаємо і нарізаємо невеликими скибочками.

2. Зверху на рисовий хлібець ТМ “Жменька” викладаємо авокадо і поливаємо зверху томатним соусом. Рисові хлібці містять корисну клітковину, вітаміни групи В (В1, В9, РР), а так само макро-і мікроелементи (Mg, P, Zn, Fe). І тому так важливо включати цей корисний продукт в свій раціон.

3. Крупно нарізаємо рукколу, і викладаємо зверху на хлібець.

Смачного!