Низькокалорійні рисові хлібці з рукколою і авокадо урізноманітнять ваш звичний раціон і додадуть користі і поживності вашому сніданку. До того ж цей незвичайний бутерброд можна приготувати у лічені хвилини.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рисові хлібці з рукколою і авокадо
1. Авокадо очищаємо і нарізаємо невеликими скибочками.
2. Зверху на рисовий хлібець ТМ “Жменька” викладаємо авокадо і поливаємо зверху томатним соусом. Рисові хлібці містять корисну клітковину, вітаміни групи В (В1, В9, РР), а так само макро-і мікроелементи (Mg, P, Zn, Fe). І тому так важливо включати цей корисний продукт в свій раціон.
3. Крупно нарізаємо рукколу, і викладаємо зверху на хлібець.
Смачного!