Салати заслуговують особливої уваги кожної господині. Восени можна робити їх з буряком, морквою, горіхами, болгарським перцем, багатьма видами грибів, сиром і рисом. Саме салат з рисом, куркою і овочами допоможе вам забезпечити запас сил і здоров’я на всю зиму.
Інгредієнти |
|
Як приготувати салат з рисом, куркою і овочами
1. Залийте рис «Пропарений» Gold ТМ «Жменька» трьома склянками води, додайте 1 ч.л. солі і відваріть до готовності.
2. Куряче філе промийте, обсушіть серветкою і розріжте на два пласти. Обсмажте курку з двох сторін на сковороді з розігрітим рослинним маслом. Готову курку викладіть на серветку, щоб видалити зайве масло. Дайте м’ясу охолонути, потім наріжте його невеликими кубиками.
3. Стебла селери промийте під проточною водою і наріжте невеликими шматочками. Солодку червону цибулину очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями. Помістіть овочі в салатник і додайте до них рис з куркою. Приправте дрібно нарізаним і очищеним від насіння гострим перцем чилі.
4. Лимон розріжте на дві половинки і видавіть з них сік. До соку додайте 6 ст.л. оливкової олії. Приправте суміш сіллю, меленим перцем і каррі. Гарненько перемішайте і заправте отриманою сумішшю рис з куркою і овочами. Прикрасьте салат зеленню.
Смачного!