Насолоджуйтесь кожним літнім днем, проводьте більше часу в компанії найближчих людей і, звичайно ж, готуйте і дегустуйте приготовані з величезним задоволенням салати з рису і свіжих овочів!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати літній рисовий салат з овочами
1. Відваріть рис довгий до готовності і остудіть його. Солодкий перець очистіть від насіння. Помідори наріжте часточками, а перець – кубиками.
2. Цибулину наріжте невеликими кубиками. Зелену цибулю й базилік дрібно порубайте.
3. Змішайте рис, підготовлені овочі, рубану зелень і лимонну цедру. Посоліть, приправте перцем за смаком, видавіть зверху сік з лимона і добре все перемішайте.
Смачного!