Салати

Літній рисовий салат з овочами

Летний рисовый салат с овощами

Насолоджуйтесь кожним літнім днем, проводьте більше часу в компанії найближчих людей і, звичайно ж, готуйте і дегустуйте приготовані з величезним задоволенням салати з рису і свіжих овочів!

Інгредієнти:
  • 200 г рису Довгозернистого ТМ “Жменька”
  • 2 солодких перці (червоний і жовтий)
  • 1 помідор
  • 1 біла солодка цибулина
  • 4 пера зеленої цибулі
  • Невеликий пучок базиліка
  • 1 ч.л. мілко натертої
  • Лимонної цедри
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • Сіль, перець за смаком

Як приготувати літній рисовий салат з овочами

1. Відваріть рис довгий до готовності і остудіть його. Солодкий перець очистіть від насіння. Помідори наріжте часточками, а перець – кубиками.

2. Цибулину наріжте невеликими кубиками. Зелену цибулю й базилік дрібно порубайте.

3. Змішайте рис, підготовлені овочі, рубану зелень і лимонну цедру. Посоліть, приправте перцем за смаком, видавіть зверху сік з лимона і добре все перемішайте.

Смачного!