Пшоняні пластівці з’явилися на ринку не так давно, і свою популярність тільки починають набирати. Найпростіше, що можна з них приготувати – це корисну і смачну кашу з пшоняних пластівців
Інгредієнти: |
На 2 порції
|
Як приготувати каша з пшоняних пластівців
1. У каструльку вливаємо молоко. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
2. Як тільки закипить – вимикаємо вогонь і додаємо сіль і цукор. Гарненько розмішуємо до повного розчинення.
3. У каструльку засипаємо пшоняні пластівці ТМ «Жменька», гарненько їх перемішуємо з рідиною.
Порада! Для приготування пшоняної каші можна скористатися як крупою (пшоном), так і пшоняними пластівцями. Причому останні мають явну перевагу над крупою завдяки тому, що готуються рекордно швидко – всього 3-5 хвилин запарюються! У той час як класичне пшоно вимагає замочування і тривалого приготування в силу своєї твердості
4. Накриваємо кришкою і даємо настоятися 3-5 хвилин. Потім додаємо вершкове масло і перемішуємо. Зверху на кашу викладаємо ягідний джем. Корисна і смачна пшоняна каша готова!
Порада! При бажанні джем можна замінити варенням, сухофруктами. А цукор – медом або сиропом
Смачного!