Справжній король східних страв – золотистий і ароматний дієтичний плов! Протягом століть кожен народ вносив свої зміни в його приготування. Ми ж пропонуємо вам не тільки смачний, але і корисний дієтичний рецепт плову.
Час приготування дієтичного плову – 40-50 хвилин
Інгредієнти: |
|
Як приготувати дієтичний плов
1. У глибокій каструлі з товстими стінками або чавунній сковороді розігріваємо олію, додаємо барбарис і зіру, обсмажуємо. Кладемо туди ж нарізану дрібними кубиками цибулю і тушкуємо до золотистого кольору.
2. Додаємо нарізану соломкою моркву і подрібнену курагу, тушкуємо до м’якості. Відправляємо в ємність нарізане великими шматками філе, злегка обсмажуємо.
4. Перед подачею на стіл прикрашаємо страву підсмаженим мигдалем, паличкою кориці і лавровими листочками.
Смачного!