Відображаються усі з 7 результатів

Показати 9 24 36

Кус-кус з ароматними травами

 37.00

Кус-кус з ароматними травами ТМ «Жменька» – це готове рішення  для  Вашого швидкого сніданку, ситного обіду чи смачної вечері.

Хлібці гречані 100 г

 27.00

Хлібці гречані Жменька™ – це легкі і хрусткі хлібці, виготовлені тільки з гречаної крупи. Завдяки мінімальній обробці  гречка зберігає корисну клітковину, вітаміни і мінеральні речовини.

Хлібці рисові з насінням льону 100 г

 22.00

Хлібці рисові з насінням льону Жменька™ – це легкі і хрусткі хлібці, виготовлені тільки з нешліфованого рису з додаванням насіння льону. Завдяки мінімальній обробці нешліфований рис зберігає корисну клітковину, вітаміни і мінеральні речовини.

Хлібці хрусткі з булгура 17 г

 9.00

Хлібці з булгура Жменька™ – це легкі та хрусткі хлібці, виготовлені з відбірної пшениці твердих сортів. Завдяки бережній технології в хлібцях збережена корисна клітковина, вітаміни та мінеральні речовини цільних зерен пшениці.

Хлібці хрусткі рисові в молочному шоколаді «Milk chocolate» 30 г

 11.00

Хлібці рисові в молочному шоколаді Жменька™ – це легкий хрусткий десерт і корисний перекус. Солодкі хлібці, покриті молочним шоколадом, виготовлені з відбірного нешліфованого рису. Завдяки бережній технології в хлібцях збережена корисна клітковина, вітаміни та мінеральні речовини цільних зерен рису.

Хлібці хрусткі рисові в чорному шоколаді «Dark chocolate» 30 г

 11.00

Хлібці рисові в чорному шоколаді Жменька™ – це легкий хрусткий десерт і корисний перекус. Солодкі хлібці, покриті чорним шоколадом, виготовлені з відбірного нешліфованого рису. Завдяки бережній технології в хлібцях збережена корисна клітковина, вітаміни та мінеральні речовини цільних зерен рису.

Хлібці хрусткі рисові з морською сіллю 17 г

 9.00

Хлібці рисові з морською сіллю Жменька™ – це легкі та хрусткі хлібці з ніжним солоним смаком, виготовлені з відбірного нешліфованого рису та натуральної морської солі. Завдяки бережній технології в хлібцях збережена корисна клітковина, вітаміни та мінеральні речовини цільних зерен рису.