Первые блюда

Суп Мінестроне

Суп Мінестроне має італійське походження і називається «Мінестра Триколор». І цей супчик дійсно триколірний! Про те, як його приготувати, читайте далі…

Інгредієнти:
  • Бульйон (курячий, м’ясний або овочевий) – 2 л
  • Манна крупа ТМ «Жменька» — 100 г
  • Твердий сир – 80 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Листя шпинату – 50 г
  • Томатна паста – 2 ч.л.
  • Вершкове масло – 40 г

 

Як приготувати Суп Мінестроне

1. В розм’якшене масло вбиваємо яйця і збиваємо всю суміш поки вона не стане однорідною масою. Потім додаємо натертий на дрібній тертці сир, манну крупу ТМ «Жменька» і все добренько перемішуємо.

2. Отримане тісто ділимо на 3 частини. Першу залишаємо як є. В другу додаємо дрібно нарізане листя шпинату і добренько перемішуємо. В третю частину додаємо томатну пасту і також ретельно перемішуємо.

3. Всі 3 шматочка тіста розкатуємо прямокутничками товщиною приблизно 1 см, викладаємо в застелене пергаментним папером деко і випікаємо в разігрітій до 180 С духовці 10 хвилин.

Порада! Ні в якому випадку не перетримуйте тісто в духовці, нам потрібно щоб воно тільки «схопилося», а не випіклось до стану сухариків

4. Виймаємо тісто з духовки і залишаємо його остигати. Потім розрізаємо кожну частину тіста кубиками приблизно 1х1 см.

5. Доводимо бульйон до кипіння, засипаємо в нього кольорові кубики і проварюємо на маленькому вогні 5 хвилин.

Смачного!