Суп Мінестроне має італійське походження і називається «Мінестра Триколор». І цей супчик дійсно триколірний! Про те, як його приготувати, читайте далі…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати Суп Мінестроне
1. В розм’якшене масло вбиваємо яйця і збиваємо всю суміш поки вона не стане однорідною масою. Потім додаємо натертий на дрібній тертці сир, манну крупу ТМ «Жменька» і все добренько перемішуємо.
2. Отримане тісто ділимо на 3 частини. Першу залишаємо як є. В другу додаємо дрібно нарізане листя шпинату і добренько перемішуємо. В третю частину додаємо томатну пасту і також ретельно перемішуємо.
3. Всі 3 шматочка тіста розкатуємо прямокутничками товщиною приблизно 1 см, викладаємо в застелене пергаментним папером деко і випікаємо в разігрітій до 180 С духовці 10 хвилин.
Порада! Ні в якому випадку не перетримуйте тісто в духовці, нам потрібно щоб воно тільки «схопилося», а не випіклось до стану сухариків
4. Виймаємо тісто з духовки і залишаємо його остигати. Потім розрізаємо кожну частину тіста кубиками приблизно 1х1 см.
5. Доводимо бульйон до кипіння, засипаємо в нього кольорові кубики і проварюємо на маленькому вогні 5 хвилин.
Смачного!