Вельми незвичайні, рисово-овочеві котлети, готуються з більш ніж доступних інгредієнтів, а подавати їх можна в піст, для гостей-вегетаріанців, і навіть в ролі гарніру!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рисово-овочеві котлети
1. Довгозернистий рис ТМ «Жменька» відварюємо прямо в пакетику, опустивши його в киплячу підсолену воду. Як тільки рис займе весь обсяг пакетика – він готовий. Піддягаємо пакетик виделкою за петлю, даємо стекти зайвій воді і розриваємо його по спеціальній лінії, рис пересипаємо в тарілку.
2. Цвітну капусту відварюємо до готовності. Моркву і цибулю очищаємо від шкірки і подрібнюємо. Часник пропускаємо через прес.
3. До рису додаємо капусту і подрібнені овочі, перемішуємо до однорідності. Потім від маси відщипуємо невеликі шматочки, формуємо з них котлетки, обвалюємо в манній крупі ТМ «Жменька» і обсмажуємо на рослинній олії з обох сторін.
Смачного!