Закуски

Перець фарширований гречкою

Фарширований перець – універсальна страва, адже її можна подавати як до обіду, вечері, так і до святкового столу. Пропонуємо Вам приготувати дану страву, замінивши звичний рис гречкою…

Інгредієнти:
  • Болгарський перець – 500 г
  • Гречана Крупа ТМ “Жменька” (відварена) – 500 г
  • Ріпчаста цибуля – 500 г
  • Морква – 300 г
  • Зелена цибуля – 200 г
  • Лавровий листок, сіль, перець

Як приготувати перець фарширований гречкою

1. Перець очищаємо від насіння, опускаємо в гарячу воду на 30 секунд, виймаємо і відкидаємо на друшляк стікати.

2. Моркву натираємо на крупній тертці, тушкуємо кілька хвилин у невеликій кількості води з ріпчастою цибулею і додаємо в готову Гречану крупу ТМ “Жменька”, гарненько перемішуємо всю кашу.

3. Заправляємо підготовлені перці цією масою, укладаємо в широкий посуд, заливаємо гарячою водою так, щоб покрити овочі. Додаємо сіль, перець, лавровий лист.

4. Тушкуємо в розігрітій до 220 С духовці 15 хвилин. Перед подачею до столу посипаємо зеленню.

Смачного!