Фарширований перець – універсальна страва, адже її можна подавати як до обіду, вечері, так і до святкового столу. Пропонуємо Вам приготувати дану страву, замінивши звичний рис гречкою…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати перець фарширований гречкою
1. Перець очищаємо від насіння, опускаємо в гарячу воду на 30 секунд, виймаємо і відкидаємо на друшляк стікати.
2. Моркву натираємо на крупній тертці, тушкуємо кілька хвилин у невеликій кількості води з ріпчастою цибулею і додаємо в готову Гречану крупу ТМ “Жменька”, гарненько перемішуємо всю кашу.
3. Заправляємо підготовлені перці цією масою, укладаємо в широкий посуд, заливаємо гарячою водою так, щоб покрити овочі. Додаємо сіль, перець, лавровий лист.
4. Тушкуємо в розігрітій до 220 С духовці 15 хвилин. Перед подачею до столу посипаємо зеленню.
Смачного!