Закуски

Манні зрази з м’ясом

Найчастіше готують картопляні зрази з м’ясною начинкою. Ми ж пропонуємо Вам більш витончений варіант – манні зрази з м’ясом.

Інгредієнти:
  • Манна крупа ТМ «Жменька» – 100 г
  • М’ясо – 200 г
  • Молоко – 300 мл
  • Курячі яйця – 2 шт.
  • Пшеничне борошно – 20 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Рослинна олія – 2 ст.л.

Як приготувати манні зрази з м’ясом

1. Молоко виливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Розчиняємо в ньому скибочку вершкового масла, потім засипаємо манну крупу ТМ «Жменька» – поступово, не поспішаючи і безперервно помішуючи, щоб не утворювалися грудочки. Проварюємо манку на слабкому вогні 10 хвилин.

2. У цей час в іншій каструлі відварюємо м’ясо до готовності.

3. У манку додаємо сирі яйця і гарненько вимішуємо тісто. Поділяємо його на 5-6 коржиків.

4. Відварене м’ясо пропускаємо через м’ясорубку, викладаємо його по центру коржиків. Гарненько защипуємо краї коржиків, обволікаємо їх у борошні та обсмажуємо на рослинному маслі до рум’яного кольору.

Смачного!