Час приготування – 1 год
Інгредієнти: |
|
Як приготувати фарширований перець з пропареного і дикого рису
1. Суміш рису дикий і пропарений в пакетиках для варки ТМ “Жменька” відварюємо згідно інструкції на упаковці.
2. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо її на оливковій олії.
3. Потім тунець розминаємо виделкою разом з невеликою кількістю рідини.
4. Додаємо до обсмаженої цибулі тунець, відварену раніше суміш рису дикого і пропареного, солимо і перчимо за смаком, ретельно перемішуємо.
5. Перець розрізаємо вздовж, видаляємо насіння.
6. Фаршируємо половинки перців приготованою сумішшю з рису і тунця, посипаємо їх тертим сиром, укладаємо в жароміцну форму.
7. Після цього скроплюємо перець оливковою олією і додаємо в форму вино (воду) і ставимо в попередньо розігріту до 200°С духовку на 15 хвилин або до того моменту, поки вино не випарується, а сир не перетвориться в хрустку скоринку.
8. Подаємо до столу, посипавши перець дрібно рубаною зеленню.
Смачного!