Пісний кекс з лимоном та мигдалем може переконати вас у тому, що в пісні дні можна не відмовляти собі у звичній випічці. Тим більше, що відсутність яєць і вершкового масла ніяк не відобразилася на смаку, а тільки додала цьому незвичайному пісному кексу особливої ніжності.
Час приготування – 50 хвилин
Інгредієнти: |
|
Як приготувати пісний кекс
1. В мисці перемішуємо цілозерне пшеничне органічне борошно ТМ “Жменька”, мигдаль, сіль, соду і цукор.
2. У суміш сухих інгредієнтів додаємо по черзі сік і цедру половини лимона, мигдальний екстракт, рослинну олію і воду. Все добре перемішуємо до однорідності.
3. У форму (для такої кількості інгредієнтів 15 см в діаметрі) викладаємо тісто, посипаємо зверху пелюстками мигдалю і випікаємо в духовці при 175°С протягом 30-40 хвилин. Перевіряємо готовність зубочисткою.
Смачного!