Турецький салат – це надзвичайно смачний салат з кус-кусом, який до того ж низькокалорійний! У даному рецепті не використовується ні олія, ні майонез. Тому смачний турецький салат з кус-кусом є ще й дієтичним!…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати турецький салат
1. Кус-кус ТМ “Жменька” заливаємо окропом (1/2 склянки) і залишаємо на кілька хвилин, накривши кришкою, поки він не вбере всю воду.
Порада Крупу Кус-кус не потрібно варити, її достатньо лише залити окропом і дати настоятися 5-7 хвилин!
2. Дрібно нарізаємо помідори, огірки нарізаємо кубиками. Салат і петрушку дрібно рубаємо, зелену цибулю нарізаємо кільцями.
3. Зелень змішуємо з помідорами й огірками. Додаємо готовий кус-кус, все акуратно перемішуємо.
4. Додаємо в салат сіль і перець. Поливаємо лимонним соком і видавлюємо часник. Перемішуємо і подаємо до столу.
Смачного!