Романтичний острів Італії, достаток південних фруктів, привітні люди і південне море… Сицилійська кухня є віддзеркаленням самої Сицилії, така ж приваблива і незвичайна. Вплив Північної Африки позначився на західній провінції Трапані, де так популярні страви з ніжною крупи – кус-кус.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати кус-кус по-сицилійськи
1. Залити КУС-КУС ТМ “Жменька” гарячим бульйоном, перемішати, накрити кришкою і дати постояти 5 хв. Після приготування однакові сонячно-жовті крупинки кус-куса рівномірно поглинають рідину, збільшуючись при цьому в розмірі, зберігають форму і залишаються розсипчастими.
2. Цибулю ріпчасту і зелену дрібно нарізати. Курячу грудку необхідно приготувати на грилі або ж попередньо відварити або посмажити. Після приготування курячу грудку необхідно нарізати кубиками. В окремій мисці змішати апельсиновий сік, оливкову олію, оцет і апельсинову цедру. Додати до КУС-КУСу нарізану ріпчасту і зелену цибулю, курячу грудку. Подавати салат з КУС-КУСа теплим або холодним, посипавши листям салату і поливши апельсиновим соусом.
Смачного!