Суп з перловкою припаде до смаку не тільки чоловікам, але й жінкам. Ніжна перлова крупа зробить суп джерелом фосфору.
Як приготувати суп з перловкою
1. Варимо м’ясний бульйон. Коли бульйон закипить, додаємо в нього, попередньо замочену на 7 – 10 годин, перлову крупу ТМ «Жменька». Для того, щоб м’ясо зварилося швидше, можна нарізати його на шматочки.
2. Цибулю дрібно нарізаємо. Моркву натираємо на крупній тертці.
3. Цибулю з морквою пасеруємо на рослинній олії. В цей час дрібно нарізаємо селеру упоперек стебла.
4. Обсмажуємо нарізану селеру із пасерованою морквою та цибулею. Потім тушкуємо до готовності під кришкою 10-15 хвилин. У готовий і киплячий м’ясний бульйон додаємо картоплю, нарізану невеликими кубиками.
5. Як тільки картопля звариться, суп з перловою крупою заправляємо пасерованими овочами. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Доводимо до кипіння і відразу знімаємо з вогню. Даємо настоятися пару хвилин і можна подавати до столу.
Час приготування – 1 год 50 хв. (7-10 год замочування)
Інгредієнти: |
|