Легкий і ніжний суп-пюре з гороху із захопливим ароматом бекону.
Як приготувати суп-пюре з гороху
1. Горох ТМ «Жменька» заливаємо водою (близько 1,5 л) і замочуємо приблизно на 5 годин. Потім у цій же воді відварюємо горох до готовності – 50-60 хвилин.
2. Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці. Пасеруємо їх разом на вершковому маслі. Додаємо моркву і цибулю до гороху за 15 хвилин до готовності.
3. Бекон нарізаємо кубиками і обсмажуємо у вершковому маслі.
4. Горох з овочами разом з рідиною ретельно розминаємо товкачиком або блендером до консистенції пюре.
5. Переливаємо назад в каструлю, додаємо обсмажений бекон і доводимо до кипіння.
Час приготування – 1 год 45 хв. (+5 год замочування)
Інгредієнти: |
|