Суп харчо з яловичиною та рисом
Це рецепт пряного, ароматного харчо з ніжним рисом, яловичиною і прянощами…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати суп харчо з яловичиною та рисом
1. Яловичину промиваємо під проточною водою і укладаємо у велику каструлю, заливаємо холодною водою і доводимо до кипіння. Всю піну знімаємо шумівкою. Варимо яловичий бульйон не менше 1,5 годин. Потім м’ясо виймаємо і відкладаємо в тарілочку.
2. Цибулю очищаємо від шкірки і подрібнюємо. Обсмажуємо на олії до золотистості. Потім відправляємо її в м’ясний бульйон, туди ж засипаємо довгозернистий рис ТМ «Жменька». Доводимо до кипіння і проварюємо 15 хвилин.
3. У ступці товчемо волоські горіхи. Потім додаємо до них часник і знову товчемо суміш. Далі засипаємо в ступку хмелі-сунелі і перемішуємо.
4. Додаємо в суп ткемалі і засипаємо прянощі, солимо за смаком. Відварену яловичину розрізаємо на шматочки і повертаємо в харчо. Перемішуємо, доводимо до кипіння і проварюємо ще кілька хвилин.
5. Розлитий по тарілках суп харчо прикрашаємо рубаною зеленню петрушки і подаємо до столу.
Смачного!