Морквяно-рисовий суп-пюре
Ніколи не пробували морквяно-рисовий суп-пюре? Давайте надолужувати згаяне!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати морквяно-рисовий суп-пюре
1. Довгозернистий рис ТМ «Жменька» промиваємо і обсушуємо від зайвої вологи. Моркву очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці.
2. У сотейнику або казанку розігріваємо оливкову олію до появи характерного аромату і обсмажуємо на ній моркву до легкої золотистості. Потім додаємо рис, перемішуємо і заливаємо окропом. Доводимо до кипіння, солимо і перчимо до смаку, варимо суп 20 хвилин.
3. Готовий морквяно-рисовий суп пюруємо блендером, розливаємо по тарілках і подаємо до столу із зеленню та/або грінками.
Смачного!