Найчастіше розсольник готують з перловкою, пшоном або рисом. Ми ж пропонуємо вам приготувати воістину весняний і легкий супчик, додавши вівсяні пластівці…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати легкий розсольник з вівсянкою
1. Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками. Відправляємо її в каструлю, заливаємо водою, додаємо зовсім трохи солі і варимо до готовності.
2. Цибулю і моркву очищаємо. Цибулину дрібно нарізаємо, моркву і солоні огірки натираємо на крупній тертці. Потім обсмажуємо ці овочі на рослинному маслі кілька хвилин, додаємо томатний сік і протушковуємо зажарку під кришкою хвилин 10.
3. Перед вимиканням вогню під каструлею з картоплею додаємо в неї зажарку і доводимо до кипіння. Потім вимикаємо вогонь і засипаємо рубану зелень і вівсяні пластівці ТМ «Жменька». Перемішуємо, накриваємо кришкою і даємо супу настоятися 5-10 хвилин.
4. Перед подачею до столу при бажанні додаємо в розсольник сметану і прикрашаємо скибочками огірка.
Смачного!