Курячий суп з галушками
Легкий, смачний і одночасно поживний курячий суп з галушками, який обов’язково сподобається всій родині! Легкий рецепт приготування, прості інгредієнти – і неймовірно ароматна апетитна страва вже у Вас в тарілці …
Інгредієнти: |
|
Як приготувати курячий суп з галушками
1. Бульйон ставимо на повільний вогонь; від курячих стегенець відокремлюємо м’ясо. Моркву чистимо і ріжемо кружальцями, додаємо її в бульйон.
2. Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими кубиками. Томати ріжемо скибочками. На розігрітій сковороді прожарюємо цибулю, потім додаємо томати. Коли вони будуть майже готові, додаємо в сковороду вершкове масло, накриваємо кришкою і вимикаємо вогонь. Залишаємо вміст сковороди томитися.
3. Змішуємо яйце з щіпкою солі, додаємо жорнове цілозерне борошно ТМ «Жменька» і замішуємо тісто для галушок.
4. У бульйон висипаємо вміст сковороди, гарненько помішуємо і доводимо до кипіння. Як тільки суп закипить, робимо маленький вогонь і додаємо галушки: набираємо половину столової ложки тіста і потихеньку занурюємо його в суп. Викладаємо таким чином все тісто і знову доводимо суп до кипіння.
5. Як тільки суп закипить, додаємо в нього перець і лавровий лист. Гарненько суп перемішуємо і вимикаємо вогонь. Даємо настоятися під кришкою ще кілька хвилин.
Смачного!