Це досить простий і вельми незвичайний рецепт смаженого рису з тунцем, зеленою цибулею, горошком та … беконом! Несподіване поєднання, яке приємно здивує всіх, хто його спробує!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати смажений рис з тунцем
1. Довгозернистий рис ТМ «Жменька» відварюємо до готовності, як зазначено на упаковці, і охолоджуємо до кімнатної температури.
2. Бекон нарізаємо невеликими шматочками й обсмажуємо у сковороді на великому вогні до утворення хрусткої скоринки. Перекладаємо його в мисочку, а сковороду з рештою жиру використовуємо далі.
3. Додаємо у сковороду оливкову олію і обсмажуємо у ній відварений рис 3-4 хвилини, потім додаємо зелений горошок і тунець. Обсмажуємо на великому вогні 2-3 хвилини. Тепер додаємо відкладений бекон, заливаємо соєвий соус і обсмажуємо страву 1-2 хвилини, після чого подаємо до столу, прикрасивши нарізаною зеленою цибулею.
Смачного!