Якщо Ви шукаєте швидкий рецепт для смачної незвичайної вечері – Вам обов’язково треба спробувати приготувати курячі грудки з рисом у гостро-солодкому соусі з яблучним соком та імбиром! Не пошкодуєте!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати курячі грудки з рисом у гостро-солодкому соусі
1. Куряче філе промиваємо, обсушуємо від вологи і нарізаємо невеликими шматочками. Часник подрібнюємо і обсмажуємо на оливковій олії, щоб він пустив сік. Потім сам часник виймаємо, а на ароматному маслі обсмажуємо шматочки курки до рум’яності та відкладаємо вбік. Сковороду не обполіскуємо.
2. У сковороді змішуємо яблучний сік, вказану кількість води, яблучний оцет, соєвий соус, тростинний цукор, кетчуп, мелений імбир і перець чилі. На середньому вогні прогріваємо суміш до повного розчинення цукру, не доводячи до кипіння.
3. У сковороду відправляємо обсмажені курячі грудки, перемішуємо і доводимо до кипіння. Потім тушкуємо на слабкому вогні 20 хвилин, періодично помішуючи.
4. Поки тушкується курка, рис Жасмін ТМ «Жменька» промиваємо і відварюємо до готовності, як вказано на упаковці.
5. Перед подачею до столу на порційні тарілки спочатку викладаємо відварений рис, а зверху – шматочки курки з гостро-солодким соусом.
Смачного!