Десерти

Сирний пудинг

Легкий і ніжний десерт, який не вимагає особливих зусиль і часу на приготування. Змішали потрібні інгредієнти і відправили в духовку – і легкий сирний пудинг готовий!

Інгредієнти:
  • Сир – 500 г
  • Молоко – 350 мл
  • Цукор – 150 г
  • Манна крупа ТМ «Жменька» – 3-4 ст.л.
  • Яйця – 3 шт.
  • Ванілін – 1 ч.л.

Як приготувати сирний пудинг

1. Молоко доводимо до кипіння і потихеньку, тоненьким струменем всипаємо в нього манну крупу ТМ «Жменька», безперервно помішуючи (щоб не утворювалися грудочки). Проварюємо 5-7 хвилин до загустіння маси. Потім охолоджуємо її до кімнатної температури.

2. Жовтки змішуємо з 100 г цукру і збиваємо блендером. Сир викладаємо в мисочку і змішуємо з отриманою масою, повторно збиваємо блендером.

3. Тепер додаємо в тісто остиглу манку і ванілін, збиваємо блендером.

3. Білки змішуємо з цукром, що залишився і теж збиваємо блендером, вливаємо масу в сир і перемішуємо до однорідності.

4. Сирне тісто переливаємо в змащену маслом форму для випічки і відправляємо в розігріту до 180 С духовку до появи рум’яної скоринки. Отриманий сирний пудинг охолоджуємо і подаємо зі сметаною.

Смачного!