Суміш кіноа
Суміш білої, червоної та чорної кіноа – це продукт, який заслуговує на окрему увагу. Вона поєднує в собі всі гастрономічні особливості трьох видів кіноа: легкість і аромат білої, хрустку консистенцію і горіхові ноти червоної, насичений смак і користь чорної. Суміш кіноа дозволить зробити ваші страви яскравішими, цікавішими і безсумнівно кориснішими.
Суміш кіноа входить в ТОП-20 корисних продуктів харчування в світі!
Підходить тим, хто дотримується вегетаріанської дієти і займається спортом | Підходить тим, хто бажає підтримувати свою фігуру в формі |
Джерело рослинного білка – 18% в одній порції* *Від рекомендованої добової норми (порція – 50 г) | Продукт з низьким глікемічним індексом – 35 |
Збалансований амінокислотний склад: єдина в світі крупа, яка за амінокислотним складом наближається до м’яса. | В одній порції 9% ккал від денної норми споживання дорослою людиною* *Від рекомендованої добової норми (порція – 50 г) |
Рослинного білка в 2 рази більше ніж в інших злаках | Джерело клітковини, яка сприяє швидкому насичення і тривалому відчуття ситості. |
Джерело вітамінів А, групи В, С і D і мінеральних речовин: кальцію, магнію, міді, заліза, марганцю, цинку, калію, фосфору і т.д. | |
Засвоюється організмом практично повністю (може зрівнятись тільки засвоюваність молока матері) | |
Не містить глютену, що викликає алергію |
Переваги:
- Джерело рослинного білка – 16% в одній порції*
* Від рекомендованої добової норми (порція – 50 г)
- Джерело клітковини, яка сприяє швидкому насичення і тривалому відчуття ситості.
- ЗБАЛАНСОВАНИЙ амінокислотний склад. Єдина в світі крупа, яка за амінокислотним складом наближається до м’яса.
- ПРОДУКТ з низьким глікемічним індексом – 35
Безпека продукції гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000
Склад: крупа кіноа чорна, червона та біла
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту:
- Білки – 16,3 g (г)
- Жири – 5,9 g (г)
- Вуглеводи – 64,5 g (г)
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту:
- 372,3 ккал (1557,8 кДж)
Вітаміни: | Мікроелементи і мінерали: |
|
|
Як приготувати суміш кіноа?
![]() | Одну міру крупи ретельно промити водою, додати дві міри холодної води. |
![]() | Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, підсолити за смаком. Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хв. до готовності. |
![]() | Зняти каструлю з вогню, за бажанням додати вершкового масла. Страва готова до вживання! |
![]() | Додавайте кіноа в супи, салати, готуйте запіканки і десерти. |