Дикий рис
Дикий рис являє собою насіння трави Zizania aquatica з сімейства злакових. Проростає рис в Північній Америці в мілководних водоймах і збирається виключно вручну. Має ніжний горіховий аромат і екзотичний смак.
Дикий рис перевершує посівні сорти (в 5 разів!) За кількістю вітамінів, клітковини і поживних речовин!
Дикий рис багатюще джерело корисних речовин | Підходить тим, хто бажає підтримувати свою фігуру в формі |
Джерело рослинного білка – 12% в одній порції | Продукт з низьким глікемічним індексом – 35 |
Містить 18 амінокислот (в тому числі незамінну амінокислоту – лізин) | В одній порції 9% ккал від денної норми споживання дорослою людиною |
Джерело вітамінів В1- 30% * В9 – 5% * РР 11%* *Від денної норми в одній порції | Джерело клітковини, яка сприяє швидкому насиченню і тривалому відчуттю ситості. |
Не містить глютену, що викликає алергію |
Переваги:
- джерело рослинного білка – 12% в одній порції;
- продукт з низьким глікемічним індексом – 35;
- містить 18 амінокислот (в тому числі незамінну амінокислоту – лізин);
- джерело вітамінів В1 – 30%, В9 – 5%, РР – 11%
- джерело мікро- і макро- елементів: фосфор – 25%, магній – 20%, цинк – 18%, залізо – 7%.
Безпека продукції гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000
Склад: дикий рис
Питательная (пищевая) ценность на 100 g (г) продукта:
- Білки – 12 g (г)
- Жири – 1 g (г)
- Вуглеводи – 78,1 g (г)
Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту:
- 1544 кДж / 369 ккал
Як приготувати дикий рис?
![]() | Одну міру рису ретельно промити водою, додати дві міри холодної води. |
![]() | Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, підсолити за смаком. Варити на слабкому вогні під кришкою 40-45 хв. до готовності. |
![]() | Зняти каструлю з вогню, за бажанням додати вершкового масла. Страва готова до вживання! |
![]() | Додавайте рис в супи, салати, гарніри і страви різних країн світу. |