Рис відбірний 1000 г
Рис відбірний ТМ “Жменька” – це бездоганні зерна довгозернистого рису. Унікальність цього рису полягає в тому, що після додаткового відбору залишаються тільки цілі зерна одного розміру. Звідси й назва цього рису – Відбірний.
Після приготування рис не злипається, його зерна мають ідеальну довгу форму і білий колір.
![]() | Тільки цілі зерна одного розміру – до 100% цілих зерен Комп’ютерний відбір цілих зерен і ретельний процес просіювання забезпечують до 100% цілих зерен в рисі Відбірний ТМ “Жменька”. |
![]() | Рис Відбірний завжди розсипчастий і цілий Відсоток ламаних зерен у відбірному рисі близький до 0%, тому зерна варяться рівномірно і не злипаються, зберігаючи форму. Зверніть увагу! Середньоринковий відсоток лому становить 15-20% битих зерен – ламані зерна варяться швидше, ніж цілі, виділяють більше крохмалю, розварюються і склеюють весь рис. |
![]() | Рис Відбірний універсальний в приготуванні Відбірний рис ТМ “Жменька” завдяки нейтральному аромату і ідеальним білим зернам підходить для приготування різноманітних страв з рису. |
![]() | В рисі Відбірному ТМ “Жменька” збережено максимум корисних речовин Завдяки сучасним технологіям виробництва і бережного шліфування в рисі Відбірному ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин:
|
![]() | Без ГМО Рис Відбірний ТМ “Жменька” вирощений без використання генно-модифікованих організмів. |
![]() | Контроль якості на всіх етапах виробництва Рис Відбірний ТМ “Жменька” проходить контроль якості на всіх етапах виробництва. |
![]() | Безпеку рису гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000 |
У відбірному рисі збережений природний комплекс корисних речовин:
Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г рису Відбірного: |
Показник | На 100 г | % від GDA* |
Калорійність | 330 ккал | 16,5 % |
(Енергетична цінність) | (1381 кДж) | 16,5 % |
Білки | 7,0 г | 14,0 % |
Жири | 1,0 г | 1,4 % |
Вуглеводи | 71,4 г | 26,4 % |
Клітковина | 0,4 г | 1,6 % |
Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в рисі Відбірному: |
Показник | на 100 г | % від РДН ** |
В1 | 0,08 мг | 5,7 % |
В2 | 0,40 мг | 6,7 % |
В6 | 0,18 мг | 9,0 % |
В9 | 19,0 мг | 9,5 % |
РР | 1,60 мг | 8,9 % |
Цинк | 1,4 мг | 9,5% |
Магній | 50,0 мг | 16,7 % |
Фосфор | 150,0 мг | 18,8 % |
Залізо | 1,0 мг | 7,1 % |
* GDA – орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.
Як приготувати відбірний рис ТМ «Жменька»:
![]() | рис промити |
![]() | всипати в киплячу воду з розрахунку 1:2. |
![]() | довести до кипіння і посолити за смаком |
![]() | варити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності |