Опис
Рис пропарений – це рис, який пройшов спеціальну обробку парою перед шліфуванням. Процес пропарювання був розроблений у Сполучених Штатах більше 50 років тому. Генератором ідеї щодо створення даного процесу обробки рису були військові в США, тому що пропарений рис легко готувати і після розігрівання він не втрачає своїх властивостей і смакових якостей.
Завдяки процесу пропарювання практично всі вітаміни і мінеральні речовини переходять з висівковій оболонки в зерно! І що дуже важливо, рис пропарений завжди залишається розсипчастим і цілим, не втрачаючи цих властивостей навіть після повторного розігрівання страви.
- Збережено до 80% корисних речовин рису
- Рис пропарений завжди білосніжний, розсипчастий і цілий
- Рис пропарений економічний у використанні – з нього виходить в два рази більше гарніру, ніж зі звичайного рису
Переваги пропареного рису Жменька™
- Цілі зерна рису. Рис пропарений Gold пройшов додаткове сортування, тому готовий рис завжди розсипчастий, має дивовижний смак і апетитний вигляд.
- Рис пропарений Gold ТМ “Жменька” – це еталон пропареного рису.
Рис пропарений Gold ТМ “Жменька” виготовлений в Таїланді за кращими сучасними технологіями. Завдяки цьому зерна рису Пропарений Gold найбільш прозорі і мають характерний бурштиновий колір, а рис вважається еталонним. - В пропареному рисі ТМ “Жменька” збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва, пропарки і бережного шліфування в рисі Пропарений Gold ТМ «Жменька» збережені вітаміни В1, В3, РР, фосфор, магній, залізо, цинк та інші елементи
- Без ГМО. Рис пропарений Gold ТМ “Жменька” вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
- Контроль якості на всіх етапах виробництва. Пропарений рис Gold ТМ “Жменька” проходить контроль якості на всіх етапах виробництва.
- Безпеку рису гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000
Як приготувати пропарений рис
- Рис промити
- Всипати в киплячу воду з розрахунку 1:2
- Довести до кипіння і посолити за смаком
Відгуків немає, поки що.