Рис нешліфований в пакетиках для варіння 4*50 г
Нешліфований рис – часто називають коричневим або brown rice, завдяки технології обробки, він зберігає поживну висівкову оболонку, що пояснює його незвичний світло-коричневий колір.
У нешліфованому рисі міститься величезна кількість вітамінів і мінералів. Дієтологи і лікарі рекомендують рис нешліфований тим, хто веде здоровий спосіб життя.
![]() | Рис нешліфований ТМ «Жменька» не потрібно перебирати і промивати |
![]() | Легко відміряти необхідну кількість рису – 1 пакетик 1 порція |
![]() | Не потрібно відміряти необхідну кількість води |
![]() | Не потрібно стежити за готовністю рису – він готовий, як тільки займе весь обсяг пакетика |
![]() | Рис нешліфований не пригорає і не прилипає до стінок каструлі, тому мити посуд завжди легко і просто |
![]() | Рис нешліфований ТМ «Жменька» завжди виходить смачним та розсипчастим. |
Рис нешліфований в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» представлений в розфасовці чотири пакетики по 50 г
![]() | Нешліфований рис ТМ «Жменька» містить рекордну кількість корисних речовин. Завдяки наявності висівкової оболонки у нешліфованому рисі зберігається в кілька разів більше корисних речовин, ніж у звичайному шліфованої рисі: в 6 разів більше вітаміну В1, у 4 рази – вітаміну РР, в 2 рази більше магнію, цинку і фосфору, в 12 (!) Разів більше клітковини! |
![]() | Коричневий нешліфований рис має легкий горіховим аромат. |
![]() | Завжди розсипчастий і цілий. Хоч нешліфований рис вариться трохи довше, ніж звичайні види рису, – 30-40 хвилин, але завжди залишається розсипчастим, а зерно зберігає свою форму і набуває ніжну текстуру. |
![]() | Без ГМО Нешліфований рис ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів. |
![]() | Контроль якості на всіх етапах виробництва |
![]() | Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва. Безпеку гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000 |
У нешліфованому рисі ТМ Жменька збережений природний комплекс корисних речовин, тому він є одним з найбільш корисних видів рису.
Поживна (харчова) цінність, калорійність, природний вміст вітамінів і мінеральних речовин на 100 г: |
Поканик | Значення за довідковими таблицями | % Від РДН на 100г |
Білки, г | 7,7 | 15,4 |
Жири, г | 2,3 | 3,3 |
Вуглеводи, г | 78 | 28,9 |
Клітковина, г | 0,6 | 2,4 |
Показник | Значення за довідковими таблицями | % Від РДН відповідно до Директиви 90/496 |
В1, мг | 0,34 | 24,3 |
В9, мг | 5,3 | 2,7 |
РР, мг | 5,33 | 29,6 |
Магній, мг | 103,1 | 34,4 |
Фосфор, мг | 263,8 | 33,0 |
Цинк, мг | 1,9 | 12,7 |
Залізо, мг | 1,1 | 7,9 |
Енергетична цінність | 285 | 14,3 |
кДж | 1192 |
РДН * – Рекомендована норма споживання з їжею для середньої дорослої людини (8400 кДж / 2000 кКал) (згідно з вимогами Регламенту ЄС №1169 / 11).
Нешліфований рис підходить для приготування каш, гарнірів, страв з овочами або десертів, страв під час дієт.
Приготувати рис нешліфований в пакетику для варіння ТМ «Жменька» дуже легко, просто і швидко:
![]() | Закип’ятити 1 л води та опустити в неї пакетик нешліфованиого рису ТМ «Жменька». |
![]() | Посолити та варити на слабкому вогні без кришки 35-40 хвилин до готовності. |
![]() | Витягнути пакетик піддівши його виделкою за петлю. Дати воді стекти. |
![]() | Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії. |
![]() | Викласти готовий нешліфований рис на тарілку і приправити за смаком. |