Опис
Завдяки особливим кліматичним умовам, які неможливо повторити в будь-якому іншому місці на Землі, а саме: ніжному сонцю, кришталево-чистій воді талих снігів Гімалаїв і благодатному ґрунту, рис Супер Басматі набуває особливих властивостей.
Якщо ви хоч раз спробували рис Супер Басматі, ви не забудете його смак ніколи.
Переваги рису Басматі Жменька™
- Неповторний природний аромат. Рис Супер Басматі ТМ “Жменька” володіє природним неповторним ароматом, який описують як аромат сонця, сухого лісу і квітів. На відміну від звичайних видів рису, природний аромат довгих і тонких зерен рису Супер Басматі надає йому абсолютно вишуканий і незабутній смак.
- 2-кратне подовження зерна. Витончено тонкі зерна рису Супер Басматі ТМ “Жменька” після приготування подовжуються в 2 рази, при цьому не змінюючись в ширину!
- Після приготування – білосніжні розсипчасті зерна рису. Довгі витончені зерна рису Супер Басматі ТМ “Жменька” після приготування завжди виходять білосніжними, розсипчастими і цілими, тому цей рис ідеально підходить для приготування різних видів плову і гарнірів.
- Рис Супер Басматі ТМ “Жменька” – кращий представник сортів Басматі. Під ТМ «Жменька» представлений рис Супер Басматі – це найкращий представник сортів басматі, т.як: 1) він має найдовші зерна – 7,5 мм в довжину, 2) при варінні збільшується в довжині, не змінюючись у ширині, і 3) має природний, неповторний аромат. Будьте пильними при виборі рису сорту Басматі, тому що представлені сорти Басматі під іншими торговими марками можуть не мати таких властивостей, якщо він вирощений в інших кліматичних умовах і носить назву Лже-Басматі або просто Басматі.
- В рисі Супер Басматі ТМ “Жменька” збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і бережної шліфовки в рисі Супер Басматі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 14% білка, 5% вітаміну В9, 11% фосфору.
- Без ГМО. Рис Супер Басматі ТМ “Жменька” вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
- Контроль якості на всіх етапах виробництва. Рис Супер Басматі ТМ “Жменька” проходить контроль якості на всіх етапах виробництва.
- Безпеку рису гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000
Як приготувати рис Басматі
- Рис промити
- Всипати в киплячу воду з розрахунку 1:2
- Довести до кипіння і посолити за смаком
- Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хвилин
Відгуків немає, поки що.