Рис
Переваги рису ТМ «Жменька»
![]() | Ретельний відбір зернових культур для виробництва рису ТМ “Жменька”
|
![]() | Рис ТМ «Жменька» проходить комп’ютерний контроль при відборі кращих зерен, а також обов’язковим є контроль на кожному етапі виробничого процесу |
![]() | Трьохетапний метод доочистки сировини для виробництва рису ТМ “Жменька”:
|
![]() | Сучасні технології виробництва та дбайливої обробки рису ТМ “Жменька” дозволяють зберегти максимум корисних речовин, які вказані на упаковці |
![]() | Відсоток ламаних зерен менше 3% (в середньоринковому рисі лому – (15-25%), відповідно, рисинки ТМ “Жменька” будуть рівномірно проварюватися завдяки однаковому розміру й залишатися цілими, не розварюватися, відповідно, рис буде розсипчастим, а страва – гарною |
![]() | Не містять ГМО, пестицидів, залишків агрохімікатів та інших шкідливих речовин, що підтверджено всіма необхідними гігієнічними висновками |
![]() | Упаковка рису ТМ “Жменька” наділена унікальними перевагами, які дозволяють спростити процес приготування страви |