Опис
Завдяки добірної кукурудзі і мінімальної обробці зерен, в поленті ТМ «Жменька» збережена корисна клітковина цільних злаків, вітаміни і мінеральні речовини (E, P, Fe). Полента – відмінний продукт для здорового харчування.
Завдяки ніжною текстурою і нейтрального аромату її можна подавати як:
- відмінний гарнір до м’яса
- самостійна страва з різноманітними добавками
- готувати пудинги, кашу, випічку
- використовувати для сніданку або десерту
Переваги поленти Жменька™
- Тільки доброякісні зерна кукурудзи. Для виробництва поленти використовують тільки добірні цілі зерна кукурудзи.
- Ідеальний помел. Для швидкого і рівномірного приготування поленти застосовують “тонкий помел” зерен кукурудзи.
- Поленту готувати швидко – 3-5 хвилин. Попереднє очищення зерен кукурудзи від плодоніжок і тонкий помел, забезпечують рекордно швидке приготування страв з поленти.
- В поленті ТМ “Жменька” збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва в поленті ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 19,3% заліза, 23% вітаміну E, 16% фосфору.
- Без ГМО. Полента проведена з кукурудзяного зерна без використання генно-модифікованих організмів.
- Контроль якості на всіх етапах виробництва. Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва поленти ТМ «Жменька»
- Безопасность крупи гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000
Як приготувати поленту
- Налити в каструлю з товстим дном воду та довести її до кипіння.
- Поступово всипати поленту ТМ “Жменька” в каструлю, постійно помішуючи дерев’яною лопаткою, щоб не утворилися комочки.
- Варити на слабкому вогні до готовності 3-5 хвилин. УВАГА! Якщо полента відділяється від дна і стінок каструлі і утворюється корочка – вона готова.
- Всипати до поленти натертий сир, масло та спеції.
- Поленту викласти в форму слоєм завтовшки до 2,5 см, розрівнять та залишити на 1 годину. Готову поленту нарізати на кусочки довільної форми та розміру.
Відгуків немає, поки що.