КУС-КУС пшеничний в пакетиках для варіння 4*100 г
КУС-КУС Пшеничний в пакетиках для варки ТМ «Жменька» – це добірний КУС-КУС, який пройшов додаткове очищення і розфасований в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування:
КУС-КУС ТМ “Жменька” не потрібно перебирати і промивати
Легко відміряти необходну кількість КУС-КУСа – 1 пакетик 2 порції
Не потрібноно відміряти необходну кількість води
Не потрібноно слідкувати за готовністю КУС-КУСа – він готовий, як тільки займе весь обсяг пакетика
КУС-КУС не пригорає і не прилипає до стінок каструлі, тому мити посуд завжди легко і просто
КУС-КУС ТМ “Жменька” завжди виходить розсипчатим і смачним
![]() | КУС-КУС ТМ “Жменька” після приготування завжди залишається розсипчатим Завдяки вільній циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, КУС-КУС ТМ “Жменька” завжди буде розсипчатим |
![]() | Відсутність домішок Використання добірної пшениці забезпечує якісну крупу КУС-КУС без сміття і домішок, відповідно, відсутність необхідності для її перебирання |
![]() | Без ГМО Пшениця для виробництва КУС-КУСа в пакетиках для варки вирощена без використання генно-модифікованих організмів. |
![]() | Безпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000 |
Ключові переваги пакетика для варки
1 – Спеціальна лінія з отворами – для легкого відкривання пакетика
2 – Надійний та міцний пакетик – можливе варіння в каструлі декількох круп одночасно
3 – Натуральна крупа – використання спеціально відібраних зерен
4 – Зручна петля – для надійного утримання пакетика
5 – Спеціальна термостійка харчова плівка – виконана за європейськими стандартами для безпечного і зручного приготування крупи
6 – Пакетик з мікроперфорованої плівки – вільний доступ гарячої води для кращого проварювання кожного зернятка в пакетику
В КУС-КУСі ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:
Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г КУС-КУСа: |
Показник | На 100 г | % від GDA* |
Калорійність | 357 ккал | 17,9 % |
(Енергетична цінність) | (1496 кДж) | 17,9 % |
Білки | 10,3 г | 20,6 % |
Жири | 0,4 г | 0,6 % |
Вуглеводи | 78,2 г | 29,0 % |
Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в КУС-КУСі: |
Показник | на 100 г | % від РДН ** |
Магній | 36,4 мг | 12,1 % |
Фосфор | 80,0 мг | 10,0 % |
Залізо | 1,2 мг | 8,4 % |
Цинк | 0,4 мг | 5,7 % |
* GDA – орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.
Як приготувати КУС-КУС в пакетику для варки ТМ “Жменька”:
![]() | Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з КУС-КУСом ТМ “Жменька”. |
![]() | Посолити і варити на слабкому вогні без кришки 5 хвилин до готовності. |
![]() | Витягнути пакетик з готовим пшеничним КУС-КУСом, підчепивши його виделкою за петлю. Дати воді стекти. |
![]() | Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії. |
![]() | Викласти готовий КУС-КУС на тарілку і приправити за смаком. |