Крупа ячна в пакетиках для варіння 4*75 г
Ячна крупа в пакетиках для варки ТМ «Жменька» – це добіра ячка, яка пройшла додаткове очищення і розфасована у спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування:
Ячку ТМ “Жменька” не потрібно перебирати і промивати
Легко відміряти необхідну кількість ячної крупи – 1 пакетик 2 порції
Не потрібно відміряти необхідну кількість води
Не потрібно слідкувати за готовністю ячної каші – вона готова, як тільки займе весь обсяг пакетика
Ячна каша не пригорає і не прилипає до стінок каструлі, тому мити посуд завжди легко і просто
Ячка ТМ “Жменька” завжди виходить розсипчатою і смачною
![]() | Оптимальне співвідношення клітковини в крупі В ячній крупі ТМ “Жменька” міститься така кількість клітковини, яка дозволяє приготувати ніжну кашу без жорстких включений (без крупних частинок, висівок ячменю), але й в той самий час корисну. |
![]() | Ячна крупа ТМ “Жменька” після приготування завжди залишається розсипчатою Завдяки вільній циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, ячна каша ТМ “Жменька” завжди буде разсипчатою |
![]() | Відсутність домішок Використання добірного ячменю забезпечує якісну крупу без сміття та домішок, відповідно, відсутність необхідності для її перебирання |
![]() | Без ГМО Ячмінь для виробництва ячної крупи в пакетиках для варки вирощений без використання генно-модифікованих організмів. |
![]() | Безпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000 |
Ключові переваги пакетика для варки
1 – Спеціальна лінія з отворами – для легкого відкривання пакетика
2 – Надійний та міцний пакетик – можливе варіння в каструлі декількох круп одночасно
3 – Натуральна крупа – використання спеціально відібраних зерен
4 – Зручна петля – для надійного утримання пакетика
5 – Спеціальна термостійка харчова плівка – виконана за європейськими стандартами для безпечного і зручного приготування крупи
6 – Пакетик з мікроперфорованої плівки – вільний доступ гарячої води для кращого проварювання кожного зернятка в пакетику
В ячній каші ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:
Поживна (харчова) цінність та калорійність на 100 г ячної крупи: |
Показник | на 100 г | % від GDA* |
Калорійність | 324 ккал | 16,2 % |
(Енергетична цінність) | (1356 кДж) | 16,2 % |
Білки | 10,0 г | 20,0 % |
Жири | 1,3 г | 1,9 % |
Вуглеводи | 66,3 г | 24,6 % |
Клітковина | 1,4 г | 5,6 % |
Природній вміст вітамінів та мінеральних речовин в ячній крупі: |
Показник | на 100 г | % від РДН** |
В1 | 0,27 мг | 19,3 % |
В6 | 0,54 мг | 27,0 % |
В9 | 32,0 мг | 16,0% |
РР | 2,74 мкг | 15,2 % |
Кальцій | 80,0 мг | 10,0 % |
Магній | 50,0 мг | 16,7 % |
Фосфор | 343,0 мг | 42,9 % |
Залізо | 1,8 мг | 12,9 % |
Цинк | 1,1 мг | 7,3 % |
* GDA – орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496 / ЕЕС.
Як приготувати ячну кашу в пакетику для варіння ТМ “Жменька”:
![]() | Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з ячною крупою ТМ “Жменька”. |
![]() | Посолити і варити на слабкому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності. |
![]() | Витягнути пакетик з ячкою, підчепивши його виделкою за петлю. Дати воді стекти. |
![]() | Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії. |
![]() | Викласти готову ячну кашу на тарілку і приправити за смаком. |