Крупа перлова в пакетиках для варіння 4*100 г
Перлова крупа – відшліфовані зерна добірного ячменю, який містить велику кількість білка, рекордна кількість фосфору і багато клітковини.
Тому перлова крупа дуже корисна, ніж та заслужила право увійти в список корисних дієтичних страв, а калорійність вареної перлової крупи становить всього 120 ккал на 100 г продукту.
![]() | Перлову крупу ТМ «Жменька» не потрібно перебирати і промивати. |
![]() | Легко відміряти необхідну кількість перлової крупи – 1 пакетик 2 порції. |
![]() | Не потрібно відміряти необхідну кількість води. |
![]() | Не потрібно стежити за готовністю перлової крупи – вона готова, як тільки займе весь обсяг пакетика |
![]() | Крупа перлова не пригорає і не прилипає до стінок каструлі, тому мити посуд завжди легко і просто |
![]() | Крупа перлова ТМ «Жменька» завжди виходить смачною |
Крупа перлова в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» представлена в розфасовці чотири пакетики по 100 г
![]() | Завдяки спеціальній технології шліфування в перлової крупі ТМ «Жменька» оптимально видалена оболонка, що сприяє прискоренню процесу приготування і збереження всіх природних особливостей характерних для даного виду крупи (щільність, величина зерна) |
![]() | Завдяки ретельному контролю відбору зерна і 3-х етапної доочищення перлова крупа ТМ «Жменька» має цілі добірні зерна і характеризується відсутністю домішок |
![]() | Перлова крупа – справжня скарбниця фосфору, який необхідний для роботи головного мозку (в перлової крупі міститься в 2 рази більше фосфору, ніж в морській рибі). |
![]() | Без ГМО Крупа перлова ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмів. |
![]() | Контроль якості на всіх етапах виробництва |
![]() | Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва. Безпеку гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000 |
У крупі перловій ТМ Жменька збережений природний комплекс корисних речовин, тому вона є однією з найбільш корисних видів круп.
Поживна (харчова) цінність, калорійність, природний вміст вітамінів і мінеральних речовин на 100 г: |
Показник | Значення за довідковими таблицями | % Від РДН на 100г |
Білки, г | 9,3 | 18,6 |
Жири, г | 1,1 | 1,6 |
Вуглеводи, г | 66,5 | 24,6 |
Клітковина г | 1 | 4,0 |
Показник | Значення за довідковими таблицями | % від РДН за Директивою 90/496 |
В1, мг | 0,12 | 8,6 |
В9, мг | 24 | 1200,0 |
РР, мг | 2 | 11,1 |
Е, мг | 3,7 | 20,6 |
Калій, мг | 172 | 21,5 |
Кальцій, мг | 38 | 4,8 |
Магній, мг | 40 | 13,3 |
Фосфор, мг | 323 | 40,4 |
Цинк, мг | 0,9 | 6,0 |
Залізо, мг | 1,8 | 12,9 |
Енергетична цінність | 320 | 16,0 |
кДж | 1339 |
РДН * – Рекомендована норма споживання з їжею для середньої дорослої людини (8400 кДж / 2000 кКал) (згідно з вимогами Регламенту ЄС №1169 / 11).
Приготувати крупу перлову в пакетику для варіння ТМ «Жменька» дуже легко, просто і швидко:
![]() | Закип’ятити1 л води та опустити в неї пакетик з перловою крупою. |
![]() | Посолити і варити на слабкому вогні без кришки 35 – 40 хвилин до готовності. |
![]() | Витягнути пакетик з перловою крупою піддівши його виделкою за петлю. Дати воді стекти. |
![]() | Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії. |
![]() | Викласти готову крупу перлову на тарілку і приправити за смаком. |