Крупа булгур в пакетиках для варіння 4*100 г
Крупа булгур – це подрібнені зерна пшениці твердих сортів, які не схожі ні на один зі злаків. Крупа булгур дуже поживна і ситна, має приємний горіховий аромат. Після приготування булгур завжди виходить розсипчастим, яскравого світло-жовтого кольору.
Булгур в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» – це добірна крупа, що пройшла додаткове очищення і розфасована в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування.
![]() | Крупу булгур ТМ «Жменька» не потрібно перебирати і промивати |
![]() | Легко відміряти необхідну кількість крупи – 1 пакетик 2 порції. |
![]() | Не потрібно відміряти необхідну кількість води |
![]() | Не потрібно стежити за готовністю крупи – вона готова, як тільки займе весь обсяг пакетика |
![]() | Крупа булгур не пригорає і не прилипає до стінок каструлі, тому мити посуд завжди легко і просто |
![]() | Крупа булгур ТМ «Жменька» завжди виходить смачною |
Крупа булгур в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» представлена в розфасовці чотири пакетики по 100 г
![]() | Булгур ТМ «Жменька» виготовляється з подрібненої пшениці твердих сортів. |
![]() | Булгур швидко вариться – 15 хвилин і готово! |
![]() | Після приготування завжди виходить розсипчастим, красивого світло-жовтого кольору, приємним на смак з тонким горіховим ароматом. |
![]() | Завдяки високій здатності вбирати смаки сусідніх інгредієнтів, булгур чудово поєднується з грибами, з кисло-солодкими томатами, з пікантною паприкою та іншими овочами. |
![]() | Без ГМО Крупа булгур ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмів. |
![]() | Контроль якості на всіх етапах виробництва |
![]() | Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва. Безпеку гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000 |
Булгур ТМ Жменька дуже корисний завдяки мікроелементам і вітамінам, що містяться в ньому. Ця крупа легко засвоюється, а організм отримує з неї набір важливих компонентів: насичені жирні кислоти, моно- та дисахариди, харчові волокна, вітамінний комплекс (В1, В2, В4, В5, В6, В9, Е, К, РР), мінеральні речовини – калій, кальцій, фосфор, залізо, магній, цинк мідь, селен, та ін.
Поживна (харчова) цінність, калорійність, природний вміст вітамінів і мінеральних речовин на 100 г: |
Показник | Значення за довідковими таблицями | % Від РДН на 100г |
Білки, г | 13 | 26 |
Жири, г | 1,5 | 2,4 |
Вуглеводи, г | 68 | 25,19 |
Енергетична цінність | 331 | 17 |
кДж | 1384 |
РДН * – Рекомендована норма споживання з їжею для середньої дорослої людини (8400 кДж / 2000 кКал) (згідно з вимогами Регламенту ЄС №1169 / 11).
Приготувати крупу булгур в пакетику для варіння ТМ «Жменька» дуже легко, просто і швидко:
![]() | Закип’ятити1 л води та опустити в неї пакетик з крупою булгур. |
![]() | Посолити та варити на слабкому вогні без кришки 15 – 20 хвилин до готовності. |
![]() | Витягнути пакетик з булгуром піддівши його виделкою за петлю. Дати воді стекти. |
![]() | Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії. |
![]() | Викласти готовий булгур на тарілку і приправити за смаком. |