Опис
Колотий горох ТМ “Жменька” – це половинки зерен крупного гороху майже однакового розміру, частково звільнені від зовнішньої оболонки, від світло-жовтого до насичено-жовтого кольору з різними відтінками. Корисними властивостями колотого гороху є те, що він добре засвоюється і містить мінеральні речовини Ca, P, Fe, Mg, Zn і вітаміни В1, В3, E, PP, які сприяють кращому обміну речовин, забезпечують нормальний процес регенерації тканин і відіграють важливу роль в діяльності центральної нервової системи, сприятливо діють на організм при атеросклерозі і судинних захворюваннях.
Переваги гороха Жменька™
- Тільки доброякісні ядра гороху. 3-х етапна доочистка сировини гарантує чисті доброякісні ядра колотого гороху ТМ «Жменька» (відсутність зіпсованих, битих ядер)
- Рівномірне проварювання половинок гороху. Для виробництва гороху використовують спеціальний лущильний сорт, завдяки чому половинки гороху ТМ «Жменька» цілі і мають однаковий розмір, що гарантує рівномірне проварювання гороху.
- Горох швидко розварюється. У колотому горосі горошинки розколоті навпіл і частково звільнені від зовнішньої оболонки, відповідно горох ТМ «Жменька» містить менше грубої клітковини і значно швидше розварюється.
- Відсутність домішок і однаковий колір горошинок. Використання добірних сортів гороху забезпечує однорідний колір (від світло-жовтого до коричнево-жовтого кольору) половинок гороху і відсутність в горосі домішок (в т.ч. зеленого фуражного гороху).
- У колотому горосі ТМ “Жменька” збережено максимум корисних речовин. Завдяки дбайливій технології виробництва в горосі колотому ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 46% білка, 91% вітаміну E, 64% вітаміну В1.
- Без ГМО. Горох вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
- Контроль якості на всіх етапах виробництва. Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва колотого гороху ТМ «Жменька».
- Безпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000.
Як приготувати горох
- Замочити горох колотий на одну годину в холодній воді.
- Промити половинки горошинок і залити свіжою водою з розрахунку 1:2.
- Варити на слабкому вогні під кришкою 40-45 хвилин.
- Посолити за 15 хвилин до кінця приготування гороху.
Відгуків немає, поки що.