Хлібці рисові з кмином і житом 110 г
Легкі і хрусткі хлібці ТМ Жменька виготовлені з нешліфований рису з додаванням кмину і жита, завдяки яким, хлібці придбали крім корисності ще й яскравий смак. Жито і кмин надають хлібці приємний аромат і насичений смак, який нагадує смак бородинского хліба.
Хлібці рисові з кмином і житом містять:
- Нешліфований рис і жито з додаванням насіння кмину.
- У хлібці лише 13 ккал.
- Цільно-зерновий продукт.
![]() | 13 ккал в 1 хлібці |
![]() | Корисна альтернатива хлібу |
![]() | Для вегетаріанців |
![]() | Без транс-жирів |
![]() | З цільного зерна |
![]() | Безпеку рисових хлібців з італійськими травами гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000 |
Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г рисових хлібців ТМ “Жменька”: |
Білки | 7,74 | 15,5 |
Жири | 6,14 | 8,8 |
Вуглеводи | 20,76 | 7,7 |
Сіль | 0,03 | 0,5 |
Клітковина | 5,2 | 20,8 |
Магній | 140,5 | 46,8 |
Фосфор | 332,4 | 41,6 |
Цинк | 1,73 | 11,5 |
Залізо | 1,7 | 12,1 |
Калорійність (Енергетична цінність) | 164 ккал 687 кДж | 8,2 |
*РДН – Рекомендована норма споживання з їжею для середньої дорослої людини (8400кДЖ/ 2000 кКал), у відповідності з вимогами Регламенту ЄС “1169/11.
Склад: рис нешліфований, жито, кмин.
Виробництво хлібців ТМ “Жменька”:
Хлібці ТМ «Жменька» з житом і кмином виробляються методом «вибуху зерна» з цільного нешліфований рису та жита:
![]() | Нешліфований рис попередньо очищають, застосовуючи триетапну систему очищення сировини. |
![]() | Зерно зволожують, поміщають в пластину матриці з циліндричними формами, де створюється високий тиск (і в повітряних прошарках матриці, і всередині зерен). |
![]() | Коли тиск досягає необхідного рівня, кришка форми автоматично відкривається, тиск в матриці миттєво падає, але в зерні високий тиск зберігається. Різниця тиску, що утворилася всередині зерна і в навколишньому середовищі повітря, що знаходиться під високим тиском в порах зерна, підриває його. Зерно збільшується в 4 – 6 разів, набуваючи м’яку та пухку структуру. |
![]() | Готові хлібці просушуються, остигають і фасуються в герметичну упаковку. |