Хлібці рисові DARK CHOCOLATE 60 г
Хлібці рисові в чорному шоколаді ТМ «Жменька» – це sweet snack – смачний десерт та корисний перекус. Солодкі та хрусткі хлібці, покриті чорним шоколадом, виготовлені з нешліфованого рису, який містить велику кількість корисної клітковини, вітамінів та мінеральних речовин.
Хрусткі рисові хлібці відмінно поєднуються з вишуканим та ніжним смаком чорного шоколаду.
- Vegan
- Gluten free
- Egg Free
- Peanuts Free
- No Palm Oil
Калорійність хлібців – лише 63 ккал в одному рисовому хлібці Milk Chocolate ТМ «Жменька»!
![]() | Без глютену |
![]() | Джерело цільних зерен. Виготовлені по бережній технології “вибуху зерна”, період взриву 1,7 с., що дозволяє зберегти корисну клітковину цільних злаків, вітаміни та мінеральні речовини. |
![]() | Для вегетаріанців |
![]() | в Упаковці 4 порції |
![]() | Легко контролювати кількість отриманих калорій – в одному хлібці лишь 63 ккал! |
![]() | Для зволоження зерна та отримання “пухкого” рисового хлібця використовується тільки найчистіша дистильована вода |
![]() | Щільна герметична упаковка дозволяє зберегти хрустку текстуру и ніжний аромат протягом всього терміну придатності хлібця |
![]() | Безпечність хлібців гарантує впроваджена на виробництві система управлення безпечність харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000 |
В рисових хлібцях ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:
Харчова цінність продукту Рисових хлібців в Чорному шоколаді ТМ “Жменька”: | на 100 г | % РДН* |
Білки | 5,7 г | 11,4 |
Жири | 18,7 г | 26,7 |
з них насичені жири | 17,15 г | 85,8 |
Вуглеводи | 61,7 г | 23,7 |
з них цукри | 21,9 г | 24,3 |
Природний вміст солі | 0,22 г | 3,7 |
Калорійність (Енергетична цінність) | 423 ккал/ 1771 кДЖ | 21,2 |
*РДН – Рекомендована норма споживання з їжею для середньої дорослої людини (8400кДЖ/ 2000 кКал), у відповідності з вимогами Регламенту ЄС “1169/11.
Состав: рис нешліфований, глазур кондитерська чорна (цукор білий кристалічний, жир-рослинний, какао-порошок, емульгатор соєвий ліцетин, ароматизатори: “какао”, ванілін ідентичний натуральному, сіль кухона).
Виробництво рисових хлібців ТМ “Жменька”:
Хлібці ТМ “Жменька” виготовляються методом «вибуху зерна» з цільного зерна нешліфованого рису!
![]() | рисову крупу попередньо доочищають, застосовуючи трьохетапную систему доочистки сировини |
![]() | Зерно зволожують, поміщають в пластину матриці з циліндричними формами, де створюється високий тиск (і в повітряних прошарках матриці, і всередині зерен). |
![]() | Коли тиск досягає необхідного рівня, кришка форми автоматично відкривається, тиск в матриці миттєво падає, але в зерні високий тиск зберігається. В силу створеної різниці тисків усередині зерна і в навколишньому середовищі повітря, що знаходиться під високим тиском в порах зерна, підриває його. Зерно збільшується в 4 – 6 разів, набуваючи м’яку, пухку, ватоподібну структуру. |
![]() | Готові хлібці просушуються, остигають і фасуються в герметичну упаковку. |
![]() | Час «вибуху зерна» – 1,7 сек. Хлібці ТМ “Жменька” не містять добавок, а той або інший смак досягається тільки за рахунок комбінування зерен різних злаків. |
Кількість хлібців в пачці 14 шт.