Хлібці кукурудзяні 100 г
Хлібці рисово-кукурудзяні ТМ «Жменька» – це легкі і хрусткі хлібці, виготовлені тільки з нешліфованого рису та зерен кукурудзи. Завдяки мінімальній обробці нешліфований рис та кукурудзяна крупа зберігають корисну клітковину, вітаміни і мінеральні речовини.
Хлібці ТМ «Жменька» містять:
- Клітковину
- Вітаміни групи В (В1, В9, РР)
- Мікро- і макроелементи (Mg, P, Zn, Fe)
![]() | Рисово-кукурудзяні хлібці ТМ «Жменька» – корисна альтернатива звичайному хлібу! |
![]() | Калорійність хлібців – в одному кукурузному хлібці ТМ «Жменька» лише 31 ккал! |
![]() | Використання тільки цільного зерна нешліфованого рису для виробництва хлібців |
![]() | Виготовлені по дбайливій технології «вибуху зерна», період вибуху 1,7 с., що дозволяє зберегти корисну клітковину цільних злаків, вітаміни і мінеральні речовини. |
![]() | Без дріжджів та продуктів бродіння |
![]() | Без глютену |
![]() | Без солі і цукру |
![]() | Без консервантів і барвників |
![]() | Без жиру і крохмалю |
![]() | Легко контролювати кількість споживаних калорій |
![]() | Для зволоження зерна і отримання «пухкого» рисового хлібця використовується тільки найчистіша дистильована вода |
![]() | Щільна герметична упаковка з «перловою» ламінацією дозволяє зберігати хрустку текстуру і ніжний аромат протягом усього терміну придатності хлібців. |
![]() | Безпеку рисових хлібців гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000 |
В кукурудзяних хлібцях ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:
Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г рисових хлібців ТМ “Жменька”: |
Показник | на 100 г |
Калорійність | 370 ккал |
(Енергетична цінність) | (1553 кДж) |
Білки | 7,6 г |
Жири | 1,7 г |
Вуглеводи | 86,3 г |
Клітковина | 0,3 г |
Состав: рис нешліфований (50%) та кукурудзяна крупа (50%).
Виробництво рисово-кукурудзяних хлібців ТМ “Жменька”:
Хлібці ТМ “Жменька” виготовляються методом «вибуху зерна» з цільного зерна нешліфованого рису та зерен кукурудзи!
![]() | Нешліфований рис та кукурудзу попередньо доочищають, застосовуючи трьохетапну систему доочистки сировини. |
![]() | Зерно зволожують, поміщають в пластину матриці з циліндричними формами, де створюється високий тиск (і в повітряних прошарках матриці, і всередині зерен). |
![]() | Коли тиск досягає необхідного рівня, кришка форми автоматично відкривається, тиск в матриці миттєво падає, але в зерні високий тиск зберігається. В силу створеної різниці тисків усередині зерна і в навколишньому середовищі повітря, що знаходиться під високим тиском в порах зерна, підриває його. Зерно збільшується в 4 – 6 разів, набуваючи м’яку, пухку, ватоподібну структуру. |
![]() | Готові хлібці просушуються, остигають і фасуються в герметичну упаковку. |
![]() | Час «вибуху зерна» – 1,7 сек. Хлібці ТМ “Жменька” не містять добавок, а той або інший смак досягається тільки за рахунок комбінування зерен різних злаків. |
Кількість хлібців в пачці 14 шт.