Закуски

Рол Дракон

ролл Дракон

Прикрасити новорічний стіл допоможуть східні роли і суші. Слідуйте етапам приготування ролів з ​​нашого майстер класу і ви здивуєте всіх приголомшливою стравою!

Час приготування – 20 хвилин
Кількість порцій – 2
Інгредієнти:

  • Рис Суші ТМ «Жменька» – 120 г
  • Вугор (копчений) – 120 г
  • Огірки – 15 г
  • Авокадо – 15 г
  • Сир «Філадельфія» – 20 г
  • Водорості норі – 1 шт.
  • Соус унагі – 10 г
  • Кунжутне насіння – 2 г
  • Імбир, васабі, соєвий соус – за смаком

Як приготувати Рол Дракон

1. Рис Суші ТМ «Жменька» ретельно промиваємо водою і відварюємо, як вказано на упаковці. Рис Суші ТМ «Жменька» – це спеціальний сорт рису для виготовлення суші. Цей рис має особливі властивості: після приготування напівпрозорі зернятка рису завжди зберігають свою форму і дуже добре склеюються.
2. На «килимку» розкладаємо лист норі, зверху на нього викладаємо відварений рис і розподіляємо його по всій поверхні. За допомогою «килимка» рис на аркуші перевертаємо. Зверху на норі посерединці викладаємо сир «Філадельфія».
3. Авокадо очищаємо від шкірки, нарізаємо смужками і викладаємо на сир.
4. За допомогою «килимка» формуємо рол.
5. Зверху на рол викладаємо тушку копченого вугра. За допомогою «килимка» притискаємо його до ролу, формуючи тіло майбутнього «дракона».
6. Загортаємо рол в поліетиленову плівку і нарізаємо на шматочки. Прибираємо плівочку. Викладаємо рол на піднос, поруч викладаємо імбир і васабі. З червоного болгарського перцю вирізаємо «ніжки» і приставляємо до «дракона». З огірка вирізаємо «ріжки». Поливаємо «дракона» соусом, посипаємо насінням кунжуту. 

Смачного!