Закуски

Корисна міні-піца з рисових хлібців

Прекрасна закуска – корисна міні-піца, в основі якої знаходиться дієтичний рисовий хлібець, а начинка повністю залежить від ваших смаків і уподобань. Дозвольте собі насолодитися улюбленою піцою в мініформаті, у кілька разів менш калорійною звичайної піци…

Інгредієнти:
  • Рисові хлібці з морською сіллю ТМ «Жменька» – 2 шт.
  • Тертий сир – 2 ст.л.
  • Шампіньйони – 4-6 шт.
  • Цукіні – 2 колечка
  • Оливки – 2-4 шт.
  • Рослинна олія – 2 ст.л.
  • Помідор – 1 шт.
  • Зелень (орегано, базилік) – за смаком
  • Цибулина – 0,5 шт.

Як приготувати корисну міні-піцу з рисових хлібців

1. Печериці та цукіні нарізаємо маленькими шматочками і обсмажуємо до готовності на рослинній олії. Оливки нарізаємо тонкими пластинами.

2. Помідор бланшируємо і перетираємо м’якоть через сито. Цибулю подрібнюємо. В іншій сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо в ній цибулю до прозорості, додаємо м’якоть томата і рубану зелень. На мінімальному вогні прогріваємо соус до загустіння.

3. Кожен хлібець ТМ «Жменька» змащуємо 1 ст.л. томатного соусу, посипаємо 1 ст.л. тертого сиру, укладаємо зверху кабачково-грибну начинку і скибочки оливок.

Порада! Ви можете підбирати начинку для такої піци за власним смаком, даний рецепт допоможе вам зрозуміти саму рецептуру приготування.

4. Перекладаємо хлібці на деко і відправляємо в розігріту до 180 С духовку на 5 хвилин, щоб розплавився сир.

Смачного!