Хачапурі – це смачний перекус, який завдяки використанню жорнового цілозерного борошна можна зробити і неймовірно корисним! Про те, як приготувати хачапурі у себе вдома, читайте далі …
Інгредієнти: |
Для тіста:
|
Як приготувати хачапурі
1. Змішуємо всі сухі інгредієнти. До них додаємо йогурт і замішуємо тісто.
2. Натираємо сир на тертці і перемішуємо з домашнім сиром.
3. Тісто розгортаємо на столі, присипаному жорновим цілозерним борошном ТМ “Жменька”. Пласту надаємо округлу форму.
4. У середину тіста викладаємо суміш сирів. Надаємо хачапурі форму човники.
5. Змащуємо зверху жовтком для додання золотистої скоринки.
6. Укладаємо хачапурі на розігріту сковороду, закриваємо кришку і обсмажуємо з кожного боку по 3-5 хвилин.
Смачного!