Закуски

Фарширована телятина

Телятина фаршированная

На святковому столі завжди знайдеться гідне місце для м’ясної страви. Смачна і незвична закуска – “Фарширована телятина” відмінно підійде для святкового столу або сімейної вечері, а вишуканий смак страви підкреслить незвичайний фарш!

Час приготування – 40 хвилин
Кількість порцій – 2  
Інгредієнти:
  • Рис пропарений Gold ТМ «Жменька» – 200 г
  • Яблуко – 0,5 шт.
  • Перець – 0,5 шт.
  • Телятина – 300 г
  • Горошок – 70 г
  • Сир «Пармезан» – 60 г
  • Сухарі панірувальні – 50 г
  • Яйця – 1 шт.
  • Вино (червоне) – 80 г
  • Цукор – 1 ст. ложка

Як приготувати фаршировану телятину

1. Яблуко, перець, зелень, м’ясо обполіскуємо. Яблуко очищаємо від шкірки. У перці видаляємо насіння. Яблуко і перець нарізаємо кубиками.

2. На сковорідку з вершковим маслом викладаємо яблуко і перець, горошок і смажимо до готовності.

3. Беремо рис пропарений Gold ТМ «Жменька» і відварюємо до готовності. Завдяки спеціальному методу обробки рису 80% корисних речовин переходить з оболонки в зерно. Крім того, зерна пропареного рису завжди зберігають форму і залишаються розсипчастими.

4. Готуємо фарш. Смажені овочі змішуємо з відвареним рисом. «Пармезан» подрібнюємо на дрібній тертці, змішуємо з панірувальними сухарями. Яйце збиваємо.

5. М’ясо відбиваємо. Солимо, перчимо за смаком і поливаємо оливковою олією.

6. На м’ясо викладаємо фарш, згортаємо шматок рулетиком, обмазуємо збитим яйцем і мокаємо в суміш із сухарів і «Пармезану».

7. Рулетик викладаємо на сковорідку з розігрітою рослинною олією, обсмажуємо з усіх боків.

8.  М’ясо викладаємо на деко і ставимо в духовку, розігріту до 180°С, на 5 хв.

9.  Готуємо соус. У каструльку виливаємо вино, додаємо цукор і проварюємо до розчинення цукру.

10. М’ясо нарізаємо шматочками, викладаємо на блюдо, поливаємо топленим маслом. Готову страву, прикрашену зеленню, подаємо до столу з винним соусом.

Смачного!

 

Назад до списку